3 juni 2022
18:00

Enskede IK Blå

Referat: Huddinge IF Gul - Enskede IK Blå

Samling på Källbrink i strålande solsken, men så snart vi började värma upp tornade allt mörkare moln upp sig på himlen och det hördes till och med ett par åskknallar en bit bort. Dagens motstånd stod Enskede IK för och matchen började ganska jämnt, med initiativ som växlade lite mellan lagen. Strax öppnade sig himlen och allt kändes plötsligt väldigt blött! Mot slutet av första perioden växte pressen på offensiv planhalva och första målet gjorde direkt från hörnpunkten.

Innan det hade gått en minut in i andra perioden rullade andra hemmamålet in och Huddingetjejerna tog för sig mer och mer. Många fina spelsekvenser med väggpassningar imponerade på både ledare och tjejerna som för stunden satt vid sidan. Pressen mot offensivt mål fortsatte och vi gick till nästa pausvila med 3-1 i målprotokollet.

I sista perioden ryckte hemmalaget ytterligare samtidigt som regnet upphörde och solen tittade fram igen.